اخذ ویزای امارات
مراحل + مدارک + قیمت + فرم ویزا امارات

برای سفر به امارات و دبی نیازی به گرفتن ویزای دبی از طریق سفارت ندارید. اخذ ویزای امارات نیازی به مصاحبه ندارد و شما می‌توانید از طریق کارگزاران برای گرفتن ویزای دبی اقدام کنید. شرکت تراونر کارگزار رسمی ویزای امارات است و شما می‌توانید با خیال راحت اخذ ویزای امارات را به ما بسپارید.

اخذ ویزا

ویزای توریستی امارات

ویزای توریستی امارات در دو نوع مالتیپل و سینگل صادر می‌شود. اگر شما نیاز به اخذ فوری ویزای دبی دارید، امکان اخذ فوری ویزا از طریق تراونر امکان‌پذیر است. باید بدانید که ویزای امارات، الکترونیکی صادر می‌شود و به‌صورت لیبلی روی پاسپورت نیست.
برای گرفتن ویزا امارات نگران نباشید چون مدارک خاصی نیاز ندارید، یک اسکن رنگی از پاسپورت با 6 ماه اعتبار، چک ضمانت 10 میلیون تومانی و اسکن یک قطعه عکس نیاز دارید. حالا که مدارک‌تان کامل است باید ویزای مالتیپل یا سینگل را انتخاب کنید و هزینه‌ی ویزا را به تراونر بپردازید تا مراحل اخذ ویزا آغاز شود. قیمت ویزا بستگی به مدت اقامت، نوع ویزا، قیمت ارز در زمان اخذ ویزای دبی و … دارد.
بعد از ارسال مدارک لازم و پرداخت هزینه‌ی ویزای امارات، بین 7 تا 10 روز کاری برای ویزاهای عادی طول می‌کشد تا ویزای شما اخذ شود.

مراحل اخذ ویزای توریستی امارات توسط تراونر

1- تماس با کارشناسان تراونر و گرفتن مشاوره (در صورت استفاده از موبایل، برای تماس روی دکمه‌ی قرمز تپ کنید).

2- تحویل مدارک به آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، مقابل مطهری، کوچه سوم یوسف‌آباد، پلاک 15

نکته: پس از تحویل مدارک، رسید مدارک به شما داده می‌شود.

3- واریز هزینه‌ی اخذ ویزا به شماره کارت زیر به نام شرکت ایرانیان جورنی پارس (بانک پاسارگاد)

5022-2970-0004-4177

نکته: لطفا قبل از تحویل مدارک، از واریز وجه خودداری کنید.

4- تماس همکاران ما با شما بعد از 7 روز کاری و اعلام نتیجه

هزینه‌ی صدور ویزای امارات با تراونر

در جدول زیر قیمت انواع ویزای امارات که تراونر برای اخذ آن اقدام می‌کند، مشخص شده است. تراونر با بیش از 20 سال تجربه در زمینه گردشگری و اخذ ویزا، تمام تلاش خود را برای اخذ ویزای دبی انجام می‌دهد، اما تضمین 100 درصدی برای اخذ ویزای دبی نمی‌دهد.

نوع ویزا مدت اقامت زمان تحویل هزینه
14 روزه توریستی 14 روزه 7 روز کاری حدود 290 درهم

زمان تحویل ویزای دبی امارات

نتیجه‌ی درخواست ویزای دبی امارات بعد از 7 روز کاری اعلام می‌شود.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی امارات

۱. اسکن رنگی پاسپورت
۲. اسکن رنگی یک قطعه عکس
۳. چک ضمانت بازگشت به کشور به مبلغ 15 میلیون
۴. پاسپورت حداقل باید ۶ ماه از مدت ورود اعتبار داشته باشد.

با وجود تلاش تراونر برای اخذ ویزای امارات، به این نکته توجه کنید که صدور ویزا تنها به نظر سفارت امارات بستگی دارد.

برای گرفتن ویزای دبی امارات این چند نکته را فراموش نکنید:

۱. اقامت بیشتر از مدت ویزا در امارات ممنوع است و هر روز اضافه ۱۰۰ درهم جریمه دارد.
۲. اگر پاسپورت شما از زمان ورود ۶ ماه اعتبار نداشته باشد درخواست ویزای دبی رد می‌شود.
۳. اگر شخصی بیش از مدت اقامت ویزای خود در امارات مانده باشد، درخواست بعدی او رد خواهد شد.
۴. اگر شخصی از ویزای دبی خود استفاده نکند، در درخواست بعدی باید هزینه کنسلی ویزای خود که ۱۵۰ درهم است را داده و سپس مراحل دریافت ویزای جدید را انجام دهد.
۵. اگر ویزای قبلی شخص اعتبار داشته باشد، باید ۱۵۰ درهم هزینه کنسلی بدهد تا درخواست ویزای جدید کند. اگر این کار انجام نشود درخواست ویزای دبی جدید امکان‌پذیر نیست
۶. افرادی که تابعیت کشورهای اتحادیه اروپا، هنگ کنگ، استرالیا، کانادا، مالزی، ژاپن، نیوزلند، سنگاپور، کره جنوبی، آمریکا و… را دارند می‌توانند از هر طریقی بدون اخذ ویزا وارد امارات شوند. مدت اقامت آن‌ها ۳۰ روزه خواهد بود که تا ۱۰ روز دیگر نیز قابل تمدید است.
۷. امکان رد شدن درخواست ویزای افراد بالای ۷۰ سال بسیار بالاست.
۸. افراد با پاسپورت اسرائیلی حق ورود به امارات را ندارند اما اگر مُهر این ویزا در پاسپورت‌تان باشد مانعی برای ورود نیست.
۹. تمدید ویزای امارات باید در شهری که از آن‌جا به امارات ورود کردید انجام شود. یعنی شما نمی‌توانید از دبی ورود کنید و در ابوظبی ویزای خود را تمدید کنید.
۱۰. ضمانت بازگشت مبلغی‌ست که شهروندان برخی از کشورها باید برای گرفتن ویزای امارات پرداخت کنند که پس از خروج از خاک امارات این مبلغ برگشت داده خواهد شد. این چک باید به تراونر تحویل داده شود.
۱۱. هزینه اخذ ویزای دبی در صورت رد شدن ویزا توسط اداره مهاجرت امارات عودت نخواهد شد.
۱۲. ویزا باید برای شهری که می‌خواهید از آن به کشور ورود کنید صادر شود. یعنی شما نمی‌توانید ویزا برای دبی بگیرید و از ابوظبی وارد شوید.
13. اگر قبلا دارای ویزای اقامت امارات بودید باید آن ویزا را کنسل کنید و دوباره برای ویزا امارات درخواست دهید.
14. از دلایل رد ویزای امارات ممکن است، تشابه اسمی باشد.

در صورت اقدام برای اخذ ویزا از طریق تراونر، آیا حضور شما در سفارت لازم است؟

خیر، برای گرفتن ویزای دبی نیازی به حضور شما در سفارت نیست.

چرا ویزای توریستی امارات با تراونر؟

۱. شما فقط برای ما مدارک را از طریق ایمیل یا شبکه‌های اجتماعی بفرستید و بقیه مراحل اخذ ویزا را به تراونر بسپارید.
2. با خیال راحت‌تری به سایر کارهای مربوط به سفرتان می‌رسید و در زمان صرفه‌جویی خواهید کرد.
3. تراونر از ابتدا و در تمام مراحل اخذ ویزای امارات، شما را در جریان روند دریافت ویزای‌تان قرار می‌دهد.

استاندارد مدارک برای اخذ ویزا توریستی امارات:

روی عکس کلیک کنید

مدارک لازم برای ویزا امارات

آدرس سفارت‌خانه یا کنسول‌گری امارات در ایران کجاست؟

سفارت‌خانه امارات در تهران: ایران، تهران، شهرک غرب، خیابان ایران زمین، تقاطع مهستان، شماره 2.
روزهای کاری: شنبه تا چهارشنبه.
ساعت کاری: 8:30 الی 14:30
تلفن: 42792000 (021)
فکس: 4279777 (021)

[تعداد: 7    میانگین: 3.9/5]
2 پاسخ
  1. Ali
    Ali says:

    سلام وقت بخير
    من با يكي از موسسه ها كه كار اخذ ويزاي دبي را انجام ميدن اعتماد كردم و مراحل كارم را به اونها سپردم .در مرحله اول تمام هزينه ها رو از من دريافت كردن و بعد از يك هفته گفتند ويزاي شما رد شده.
    ميخواستم شما راهنماييم كنيد كه راستي ازمايي اين مسئله به چه صورت ميباشد تا بتونم از اين اشخاص شكايت كنم .احساس ميكنم دارن به دروغ مارو دور ميزنن.
    ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

    پاسخ
    • امیرحسین سربیشه
      امیرحسین سربیشه says:

      سلام برای جواب این سوال به مشاوران اخد ویزای امارات ما با شماره 02142062 تماس بگیرید تا اون‌ها کامل براتون توضیح بدن.
      ممنون از نظر شما

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

زودتر از دیگران از پیشنهادهای ویژه ما مطلع شوید.