اخذ ویزای اندونزی
مراحل + مدارک + قیمت + فرم ویزا اندونزی

اخذ ویزای اندونزی سخت است و نداشتن اطلاعات جامع و کامل برای دریافت ویزا این سختی را دو چندان کرده. برای اینکه گرفتن ویزای اندونزی برای‌تان آسان شود ما در تراونر به شما کمک می‌کنیم تا در اسرع وقت ویزایتان را بگیرید.

اخذ ویزا

ویزای توریستی اندونزی

با اخذ ویزای اندونزی از نوع توریستی، شما اجازه کار و اشتغال را نخواهید داشت. فقط مجاز هستید که تا مدت زمان 14 روز در اندونزی تفریح کنید.

مراحل اخذ ویزای توریستی اندونزی توسط تراونر

1- تماس با کارشناسان تراونر و گرفتن مشاوره (در صورت استفاده از موبایل، برای تماس روی دکمه‌ی قرمز تپ کنید).

2- تحویل مدارک به آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، مقابل مطهری، کوچه سوم یوسف‌آباد، پلاک 15

نکته: پس از تحویل مدارک، رسید مدارک به شما داده می‌شود.

3- واریز هزینه‌ی اخذ ویزا به شماره کارت زیر به نام شرکت ایرانیان جورنی پارس (بانک پاسارگاد)

5022-2970-0004-4177

نکته: لطفا قبل از تحویل مدارک، از واریز وجه خودداری کنید.

4- تماس همکاران ما با شما بعد از 7 تا 10 روز کاری و اعلام نتیجه

هزینه‌ی صدور ویزای اندونزی با تراونر

تراونر تمام تلاش خود را می‌کند تا در کم‌ترین زمان و با بهترین قیمت، ویزای اندونزی را اخذ کند. در جدول زیر قیمت انواع ویزای اندونزی که تراونر برای اخذ آن اقدام می‌کند، مشخص شده است.

نوع ویزا مدت اقامت زمان تحویل هزینه
توریستی عادی 14 روزه 7 تا 10 روز کاری حدود 58 دلار

زمان تحویل ویزای اندونزی

نتیجه‌ی درخواست ویزای اندونزی، بعد از 7 تا 10 روز کاری اعلام می‌شود.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی اندونزی

1. تکمیل فرم درخواست ویزا (دانلود فرم ویزای اندونزی)

2. شناسنامه و کپی از صفحه‌ی اول و دوم آن.
⊕ یک نسخه کپی از تمام صفحات شناسنامه.
⊕ مدارک توضیحاتی مثل تغییر نام و … را حتما همراه داشته باشید.

3. پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار

4. دو قطعه عکس ۴*۳ که به تازگی گرفته شده.
⊕ عکس بدون عینک.
⊕ پس زمینه عکس سفید باشد.
⊕ عکس آقایان حتما باید گوش‌ها مشخص باشد.

5. بلیط هواپیما رفت و برگشت و رزرو هتل.

6. گواهی تمکن مالی و پرینت گردش حساب ۳ ماه آخر
⊕ حداقل موجودی 11 میلیون تومان برای هر نفر به زبان انگلیسی به همراه مهر و امضا سربرگ

برای گرفتن ویزا توریستی اندونزی این چند نکته را فراموش نکنید:

۱. ویزای اندونزی از نوع توریستی برای ایرانیان، ۱۴ روزه صادر می‌شود.

2. شما اجازه‌ی یکبار ورود به اندونزی را دارید به عنوان مثال اگر شما از خاک اندونزی قبل از تمام شدن مدت ویزا بیرون بیایید، دوباره با همان ویزای قبلی اجازه‌ی ورود به اندونزی را نخواهید داشت.

3. در سفرهای دوستانه (نامحرم) بهتر است برای درخواست ویزا اندونزی واچرهای جداگانه داشته باشید.

در صورت اقدام برای اخذ ویزا از طریق تراونر، آیا حضور شما در سفارت لازم است؟

خیر، برای گرفتن ویزای اندونزی نیازی به حضور شما در سفارت نیست.

چرا ویزای توریستی اندونزی با تراونر؟

– لازم نیست برای اخذ ویزای اندونزی به سفارت مراجعه کنید.

– در زمان صرفه‌جویی می‌کنید و به مابقی کارهایتان می‌رسید.

– تکمیل فرم سفارت‌خانه توسط کارشناسان ما امکان‌پذیر است؛ بدون اینکه فکر کنید شاید فرم‌تان را اشتباه پر کرده‌اید.

– علاوه بر اخذ ویزای اندونزی ما به شما در انتخاب هتل و پرواز با توجه به سلیقه‌تان کمک خواهیم کرد.

استاندارد مدارک برای اخذ ویزا توریستی اندونزی:

استاندارد مدارک ویزای اندونزی

آدرس سفارت‌خانه یا کنسول‌گری اندونزی در ایران کجاست؟

تهران،خیابان قائم مقام فراهانی، نرسیده به خیابان دکتر بهشتی (عباس آباد)، جنب ساختمان پزشکان ۲۰۰، پلاک ۱۸۰
روزهای مراجعه: یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت 9 تا 12
تلفن: ۸۸۷۱۶۸۶۵، ۸۸۷۱۷۲۵۱ و ۸۸۵۵۳۶۵۵_۰۲۱

[تعداد: 9    میانگین: 4.3/5]
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

زودتر از دیگران از پیشنهادهای ویژه ما مطلع شوید.