ویزا چین

اخذ ویزای چین
مراحل + مدارک + قیمت + فرم ویزا چین5 min read

برای سفر به چین به ویزا نیاز دارید؛ گرفتن ویزای چین کمی سخت است اما کار نشد ندارد فقط کافی‌ست مدارک‌تان را آماده کنید تا ما برای شما ویزا توریستی چین را بگیریم.

اخذ ویزا

ویزای توریستی چین

برای سفر به چین شما به ویزا نیاز دارید؛ مدت اعتبار ویزای این کشور یک ماه است و باید قبل از سفرتان مدارک‌تان را برای گرفتن ویزای چین آماده کنید.

مراحل اخذ ویزای توریستی چین توسط تراونر

1- تماس با کارشناسان تراونر و گرفتن مشاوره (در صورت استفاده از موبایل، برای تماس روی دکمه‌ی قرمز تپ کنید).

2- تحویل مدارک به آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، مقابل مطهری، کوچه سوم یوسف‌آباد، پلاک 15

نکته: پس از تحویل مدارک، رسید مدارک به شما داده می‌شود.

3- واریز هزینه‌ی اخذ ویزا به شماره کارت زیر به نام شرکت ایرانیان جورنی پارس (بانک پاسارگاد)

5022-2970-0004-4177

نکته: لطفا قبل از تحویل مدارک، از واریز وجه خودداری کنید.

4- تماس همکاران ما با شما بعد از 10 روز کاری و اعلام نتیجه

هزینه‌ی صدور ویزای چین با تراونر

تراونر تمام تلاش خود را می‌کند تا در کم‌ترین زمان و با بهترین قیمت، ویزا چین را اخذ کند. در جدول زیر قیمت ویزای چین از نوع توریستی که تراونر برای اخذ آن اقدام می‌کند، مشخص شده است.

نوع ویزا مدت اقامت زمان تحویل هزینه
توریستی عادی 30 روزه 10روز کاری 113 دلار

زمان تحویل ویزای چین

نتیجه‌ی درخواست ویزای چین بعد از 10 روز کاری اعلام می‌شود.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی چین

1. تکمیل فرم ویزا (دانلود فرم ویزای چین)

2. شناسنامه و کپی از صفحه‌ی اول و دوم آن
⊕ یک نسخه کپی از تمام صفحات شناسنامه.

3. پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار.

4. دو قطعه عکس ۴*۶ که به تازگی گرفته شده.
⊕ عکس بدون عینک.
⊕ پس زمینه عکس سفید باشد.

5. بلیط هواپیما رفت و برگشت و رزرو هتل

6. گواهی تمکن مالی با ترجمه انگلیسی
⊕ تمکن مالی 50 میلیون تومانی

7. بیمه‌نامه 30 روزه

برای گرفتن ویزای چین این چند نکته را فراموش نکنید:

1. در تابستان و عید اگر می‌خواهید به چین سفر کنید به دلیل شلوغی سفارت‌خانه ممکن است مدت زمان گرفتن ویزا چین طولانی شود پس از قبل برنامه‌ریزی کنید.

2. اگر با خانواده سفر می‌کنید هر کدام از اعضا برای اخذ ویزا باید فرم جداگانه پُر کنند.

3. طبق قانون کشور چین برای اخذ ویزای چین،  نرخ ویزا، برای کودکان مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبلغ واریزی به حساب سفارت، به هیچ عنوان قابل برگشت نیست.

4. اخذ ویزا چین با مدت اعتبار بالای 6 ماه نیازمند آزمایش‌های پزشکی‌ست.

5. سفارت چین هفته اول ماه اکتبر به مناسبت روز ملی چین تعطیل است؛ پس به هیچ عنوان این هفته اصلا برنامه‌ریزی نکنید.

در صورت اقدام برای اخذ ویزا از طریق تراونر، آیا حضور شما در سفارت لازم است؟

خیر، برای گرفتن ویزا نیازی به حضور شما در سفارت نیست.

چرا ویزای توریستی چین با تراونر؟

شاید تصور کنید گرفتن ویزای چین اصلا سخت نیست و با پُر کردن فرمِ سفارت به راحتی می‌توانید ویزای چین را بگیرید؛ اما در صورت ریجکت شدنِ ویزایتان و تلاش مجدد شما برای دریافت ویزا، کار سخت می‌شود. راه‌حل چیست؟

برای دریافت ویزا «کار را به کاردان بسپارید» چون چندین حُسن دارد:

– برای اخذ ویزای چین لازم نیست به سفارت مراجعه کنید.

– در زمان صرفه‌جویی می‌کنید و به مابقی کارهایتان می‌رسید.

– تکمیل فرم سفارت‌خانه توسط کارشناسان ما امکان‌پذیر است؛ بدون اینکه فکر کنید شاید فرم‌تان را اشتباه پر کرده‌اید.

– حتی ما به شما در انتخاب هتل و پرواز با توجه به سلیقه‌تان کمک خواهیم کرد.

– پر کردن فرم بیمه تا 30 روز

از مدارک‌تان چندین کپی بگیرید تا در صورت گم شدن مدارک‌تان حداقل کپی را به همراه داشته باشید حتی پیشنهاد می‌کنیم مدارک‌تان را به ایمیل‌تان ارسال کنید تا همیشه همراه‌تان باشد.

استاندارد مدارک برای اخذ ویزای توریستی چین:

استاندارد مدارک ویزای چین

آدرس سفارت‌خانه یا کنسول‌گری چین در ایران کجاست؟

سفارت‌خانه چین در تهران

شهرتهران، خیابان شهید موحد دانش (اقدسیه)، روبروی آتش نشانی.
روزهای کاری: از یکشنبه تا پنج‌شنبه
ساعت کاری: 8:30 تا 12:30 و 14:30 تا 16:30
تلفن: ۲۲۲۹۱۲۴۱ (021)

[تعداد: 14    میانگین: 4.1/5]
اولش با روزنامه‌نگاری شروع کردم؛ اینکه چی شد و چه جوری شد، بماند. از نوشتن لذت می‌برم و علاقه‌ام به روزنامه‌نگاری باعث شد برم سر منشا این رشته بخونم؛ علوم ارتباطات‌اجتماعی. عاشق سفرم چون می‌تونی تجربه کنی. علاقه‌مندی‌هام زیاده مثل کتاب خوندن، فیلم دیدن و گوش دادن به موسیقی....
10 پاسخ
  1. فرهاد
    فرهاد says:

    سلام خیلی اطلاعات خوبی بود.
    یه سوال دارم ، شما فقط ویزای توریستی میگیرید؟ من برای ویزای تحصیلی میخوام اقدام کنم و خیلی هم وقت ندارم این کار شما میکنید؟

    پاسخ
  2. سمیرا یزدی
    سمیرا یزدی says:

    سلام ممنون از مطلبتون
    یه سوال دارم، شما فقط ترجمه تمکن مالی رو می خواین؟ غیر از اون بقیه مدارک ترجمه لازم نداره؟

    پاسخ
    • گلنوش بهزادنیا
      گلنوش بهزادنیا says:

      سلام دوست عزیز
      برای اخذ ویزا چین شما به بانک درخواست می‌دهید که تمکن مالی‌ رو انگلیسی نیاز دارید. اما در ارتباط با سوال دوم‌تون باید بگیم که بقیه مدارک نیازی به ترجمه ندارند. بازم سوالی داشتید می‌تونید با شماره 021-42062
      تماس بگیرید.
      مرسی از پیام‌تون 🙂

      پاسخ
  3. فریماه
    فریماه says:

    وقت بخیر .من برای تمکن با سفارت تماس گرفتم گفتن . مبلغ ۵۰۰۰ دلار برای ویزای توریستی . که با دلار ۴۲۲۱ بانکی میشه خدود ۲۱ میلیون . چرا شما تمکن رو نوشتین ۳۵ میلیون؟

    پاسخ
    • گلنوش بهزادنیا
      گلنوش بهزادنیا says:

      سلام دوست عزیز
      مرسی از پیام‌تون؛ کارگزارها مبلغ‌های متفاوتی رو برای تمکن اعلام می‌کنن. باز هم از ارسال پیام‌تون سپاسگزاریم.

      پاسخ
  4. ف خ
    ف خ says:

    با سلام
    با توجه به مطالبي كه فرموديد يعني امكان سفر توربيني به چين بدون تور و گروه ،به صورت خانوادگي خارج از تور هست؟؟؟

    پاسخ
    • گلنوش بهزادنیا
      گلنوش بهزادنیا says:

      سلام دوست عزیز
      روزتون بخیر 🙂
      برای اخذ ویزا چین شما این امکان رو دارید که بدون تور برنامه سفرتون رو بچینید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


زودتر از دیگران از پیشنهادهای ویژه ما مطلع شوید.