برای سفر به چین به ویزا نیاز دارید؛ گرفتن ویزا چین کمی سخت است اما کار نشد ندارد فقط کافی‌ست مدارک‌تان را آماده کنید تا ما برای شما ویزا توریستی چین را بگیریم.

همین حالا اقدام کنید

تراونر با سابقه‌ی اخذ ۱۰۰۰ ویزا در ۲۰ سال گذشته؛
اخذ ویزای چین را برای شما راحت کرده.

پرسش و پاسخ برای ویزا

ویزای توریستی چین

برای سفر به چین شما به ویزا نیاز دارید؛ اخذ ویزا توریستی چین یک ماه است که باید قبل از سفرتان این مدارک‌تان را کامل کنید:

مدارک لازم برای اخذ ویزا توریستی چین

1. تکمیل فرم ویزا (دانلود فرم ویزا)
2. ترجمه رسمی مدارک‌تان به زبان انگلیسی با مُهر تایید وزرات خارجه ایران.
3. شناسنامه و کپی از صفحه‌ی اول و دوم آن
⊕ یک نسخه کپی از تمام صفحات شناسنامه.
4. پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار.
5. دو قطعه عکس ۴*۶ که به تازگی گرفته شده.
⊕ عکس بدون عینک.
⊕ پس زمینه عکس سفید باشد.
6. بلیط هواپیما رفت و برگشت و رزرو هتل.
7. گواهی تمکن مالی و پرینت گردش حساب ۳ ماه آخر.
⊕ تمکن مالی 35 میلیون تومانی؛ به همراه ترجمه انگلیسی
8. بیمه‌نامه 30 روزه

برای گرفتن ویزا این چند نکته را فراموش نکنید:

1. در تابستان و عید اگر می‌خواهید به چین سفر کنید به دلیل شلوغی سفارت‌خانه ممکن است مدت زمان گرفتن ویزا طولانی شود پس از قبل برنامه‌ریزی کنید.
2. اگر با خانواده سفر می‌کنید هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه پُر کنند.
3. قانون کشور چین برای اخذ ویزا؛ نرخ ویزا برای کودکان مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبلغ واریزی به حساب سفارت، به هیچ عنوان قابل برگشت نیست.
4. اخذ ویزا چین با مدت اعتبار بالای 6 ماه نیازمند آزمایش‌های پزشکی‌ست.

استاندارد مدارک برای اخذ ویزا توریستی چین

روی عکس کلیک کنید


سفارت چین
هفته اول ماه اکتبر به مناسبت روز ملی تعطیل است؛ پس به هیچ عنوان این هفته اصلا برنامه‌ریزی نکنید.

نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبلغ واریزی به حساب سفارت، به هیچ عنوان قابل برگشت نیست.

چرا ویزای توریستی چین با تراونر؟

شاید تصور کنید گرفتن ویزا چین اصلا سخت نیست و با پُر کردن فرمِ سفارت به راحتی می‌توانید ویزا چین را بگیرید؛ اما در صورت ریجکت شدنِ ویزایتان و تلاش مجدد شما برای دریافت ویزا، کار سخت می‌شود. راه‌حل چیست؟
برای دریافت ویزا «کار را به کاردان بسپارید» چون چندین حُسن دارد:
– لازم نیست به سفارت چین مراجعه کنید.
– در زمان صرفه‌جویی می‌کنید و به مابقی کارهایتان می‌رسید.
– تکمیل فرم سفارت‌خانه توسط کارشناسان ما امکان‌پذیر است؛ بدون اینکه فکر کنید شاید فرم‌تان را اشتباه پر کرده‌اید.
– حتی ما به شما در انتخاب هتل و پرواز با توجه به سلیقه‌تان کمک خواهیم کرد.
– پر کردن فرم بیمه تا 30 روز

از مدارک‌تان چندین کپی بگیرید تا در صورت گم شدن مدارک‌تان حداقل کپی را به همراه داشته باشید حتی پیشنهاد می‌کنیم مدارک‌تان را به ایمیل‌تان ارسال کنید تا همیشه همراه‌تان باشد.

برای تضمین، شما باید مبلغی را به عنوان ضمانت در اختیار تراونر قرار دهید؛ پس از سفرتان این مبلغ به شما بازگردانده می‌شود.

هزینه‌ی صدور ویزای توریستی چین چقدر است؟

تراونر تمام تلاش خود را می‌کند تا در کم‌ترین زمان و با بهترین قیمت، ویزای چین را اخذ کند. در جدول زیر قیمت هر نوع ویزا با توجه به زمان و چندبار ورود آن مشخص شده است.

نوع ویزا مدت اقامت زمان تحویل هزینه
توریستی عادی 30 روزه 10روز کاری حدود 113 دلار

آدرس سفارت‌خانه یا کنسول‌گری چین در ایران کجاست؟

سفارت‌خانه چین در تهران

شهرتهران، خیابان شهید موحد دانش (اقدسیه)، روبروی آتش نشانی.
روزهای کاری: از یکشنبه تا پنج‌شنبه
ساعت کاری: 8:30 تا 12:30 و 14:30 تا 16:30
تلفن: ۲۲۲۹۱۲۴۱ (021)

[تعداد: 9    میانگین: 4.4/5]