چگونه ویزای عمان بگیرید

اخذ ویزای عمان
مراحل + مدارک + قیمت + فرم ویزا عمان

برای سفر به عمان، باید ویزای این کشور را دریافت کنید. خوشبختانه برای ویزای توریستی عمان نیازی به حضور در سفارت نیست و خیلی راحت می‌توانید ویزای فرودگاهی عمان یا ویزای الکترونیکی عمان را دریافت کنید. ما در این راه به شما کمک خواهیم کرد.

اخذ ویزا

ویزای توریستی عمان

طبق قوانین سلطنت عمان (Sultanate Of Oman) از تاریخ 1397/02/18، اتباع ایرانی می‌توانند به صورت آنلاین یا فرودگاهی، ویزای توریستی یک ماهه‌ی عمان را دریافت کنند. ویزای توریستی عمان یک‌بار ورود یا Single Entry در قالب 10 روزه یا 30 روزه صادر می‌شود و شرایط و مراحل دریافت آن کاملا مشخص و نسبتا آسان است

اما
برای پرداخت هزینه‌ی ویزای الکترونیکی عمان باید از کارت بانکی بین‌المللی مثل ویزا کارت یا مستر کارت استفاده کنید. از آنجایی که خرید مستر کارت یا ویزا کارت سخت است و شما باید مبلغ بیشتری را برای خرید کارت بانکی بین‌المللی بپردازید، بهتر است از تراونر کمک بگیرید تا مبلغ ویزای الکترونیکی را برای شما بپردازیم.

مراحل اخذ ویزای توریستی عمان توسط تراونر

1- تماس با کارشناسان تراونر و گرفتن مشاوره (در صورت استفاده از موبایل، برای تماس روی دکمه‌ی قرمز تپ کنید).

2- تحویل مدارک به آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، مقابل مطهری، کوچه سوم یوسف‌آباد، پلاک 15

نکته: پس از تحویل مدارک، رسید مدارک به شما داده می‌شود.

3- واریز هزینه‌ی اخذ ویزا به شماره کارت زیر به نام شرکت ایرانیان جورنی پارس (بانک پاسارگاد)

5022-2970-0004-4177

نکته: لطفا قبل از تحویل مدارک، از واریز وجه خودداری کنید.

4- تماس همکاران ما با شما بعد از 10 تا 30 روز کاری و اعلام نتیجه

هزینه‌ی صدور ویزای عمان با تراونر

تراونر با توجه‌ به سابقه‌ی طولانی خود در زمینه‌ی اخذ ویزا، تمام تلاش خود را می‌کند تا در زمان تعیین‌شده از طرف سفارت عمان و با بهترین قیمت، ویزای عمان (توریستی) را اخذ کند.

نوع ویزا هزینه
ویزای توریستی عمان، الکترونیکی 32 ریال عمان

زمان تحویل ویزای عمان

نتیجه‌ی درخواست ویزای عمان بعد از 10 تا 30 روز کاری اعلام می‌شود.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی عمان

همان‌طور که قبلا گفتیم، اتباع ایرانی می‌توانند برای دریافت ویزای توریستی یک ماهه‌ی عمان به صورت الکترونیکی یا فرودگاهی اقدام کنند. همچنین باید به این نکته هم توجه کنید که این قانون تنها از طریق مرز هوایی و به صورت مستقیم قابل اجراست.

چنان‌چه بخواهید از ایران و به صورت الکترونیکی برای اخذ ویزای عمان اقدام کنید، باید مدارک زیر را حاضر کنید:

1. اسکن رنگی گذرنامه‌ی معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار
امضای مسافر در گذرنامه الزامی‌ست.

2. اسکن عکس
⊕ با زمینه‌ی سفید، چهره از روبرو، بدون عینک و مربوط به 6 ماه اخیر باشد.

3. ایمیل معتبر
⊕ بعد از ثبت‌نام در وب‌سایت، ایمیل تاییدی برای شما ارسال می‌شود. بنابراین داشتن ایمیل معتبر الزامی است.

4. هزینه‌ی ویزا به دلار و پرداخت از طریق کارت بانکی بین‌المللی برابر با 32 ریال عمان

با این حال اگر بخواهید برای ویزای فرودگاهی عمان اقدام کنید، باید هنگام ورود به فرودگاه مسقط، به جز داشتن گذرنامه و اسکن آن، عکس رنگی با پس‌زمینه سفید به ابعاد 2*2 اینچ (5.08*5.08 سانتی‌متر) هم داشته باشید. هزینه‌ی ویزای فرودگاهی عمان 10 ریال عمان است.

برای گرفتن ویزای عمان این چند نکته را فراموش نکنید:

1. هزینه‌ی پرداخت ویزای فرودگاهی عمان باید به ریال عمان باشد.

2. هنگام درخواست ویزای الکترونیکی عمان، باید خارج از مرزهای کشور عمان باشید.

3. در صورتی که مدت زمان بیشتری از اعتبار ویزای عمان در این کشور بمانید، به ازای هر روز اضافه باید 10 ریال عمانی بپردازید.

4. هزینه‌ی ویزای الکترونیکی عمان غیرقابل برگشت (Non-refundable) است.

5. هنگام درخواست ویزای الکترونیکی یا فرودگاهی عمان، نباید نوع دیگر ویزای عمان را داشته باشید.

در صورت اقدام برای اخذ ویزا از طریق تراونر، آیا حضور شما در سفارت لازم است؟

خیر، برای دریافت ویزای عمان نیازی به حضور شما در سفارت نیست.

چرا ویزای توریستی عمان با تراونر؟

برای اخذ ویزای الکترونیکی عمان می‌توانید با تراونر تماس بگیرید و تمام مراحل اخذ ویزای عمان را به عهده‌ی ما بگذارید. در صورتی که تراونر را برای گرفتن Oman E-Visa انتخاب کنید:

1. دیگر لازم نیست نگران نحوه‌ی پرداخت الکترونیکی هزینه‌ی ویزای توریستی عمان باشید. تراونر این کار را برای شما انجام خواهد داد. فقط کافی‌ست مبلغ ریالی Visa Fee را به نرخ روز ریال عمان پرداخت کنید.

2. تراونر از ابتدا و در تمام مراحل اخذ ویزای عمان شما را در جریان روند دریافت ویزای‌تان قرار می‌دهد.

3. با خیال راحت‌تری به سایر کارهای مربوط به سفرتان می‌رسید و در زمان صرفه‌جویی خواهید کرد.

4. قبل از اقدام برای اخذ ویزای عمان می‌توانید با کارشناسان ویزای تراونر صحبت کنید و از آن‌ها مشاوره بخواهید.

استاندارد مدارک برای اخذ ویزا توریستی عمان:

استاندارد مدارک لازم ویزای عمان

آدرس سفارت‌خانه یا کنسول‌گری عمان در ایران کجاست؟

شهر تهران، خیابان آفریقا، کوچه تندیس، پلاک 12
روزهای کاری: شنبه تا چهارشنبه
ساعات کاری: نیمه اول سال از 9 صبح تا 3 بعدازظهر، نیمه دوم سال از 8:20 صبح تا 2:30 بعدازظهر
تلفن: 02122056831
ایمیل: tehran@mofa.gov.om

[تعداد: 11    میانگین: 3.7/5]
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

زودتر از دیگران از پیشنهادهای ویژه ما مطلع شوید.