ویزای توریستی قطر

چگونه ویزای قطر را بگیرم؟

ویزای قطر در سال 2017 برای شهروندان 80 کشور برداشته شد اما ایران در این لیست نبود؛ پس، گرفتن ویزای قطر، از کارهایی است که قبل از سفر به این کشور باید انجام دهید.

برای گرفتن ویزا این چند نکته را فراموش نکنید:

1. ویزای قطر فقط در فرودگاه صادر می‌شود.
2. برای دریافت ویزای فرودگاهی قطر، حتما باید بلیت برگشت از قطر همراهتان باشد.

چشم

ویزای توریستی قطر

سفر به قطر از ایران فقط با گرفتن ویزای فرودگاهی امکان‌پذیر است و راه دیگری برای رفتن به این کشور به عنوان توریست نیست. اخذ ویزای فرودگاهی قطر شرایطی دارد که در ادامه می‌توانید این شرایط را بخوانید.

برای دریافت ویزای فرودگاهی قطر، باید 1500 دلار همراه داشته باشید.

برای دریافت ویزای توریستی قطر چه مدارکی لازم دارم؟

1. بلیط هواپیما برگشت به ایران
2. تاییدیه رزرو هتل در قطر
3. گذرنامه با اعتبار بیش از 6 ماه
4. 1500 دلار پول نقد یا کارت اعتباری

هزینه‌ی صدور ویزای توریستی قطر چقدر است؟

نوع ویزا مدت اقامت زمان تحویل هزینه
فرودگاهی 30 روزه آنی 200 ریال قطر

آدرس سفارت‌خانه قطر در ایران کجاست؟

سفارت‌خانه قطر در تهران

شهر تهران، بلوار آفریقا، خیابان گل‌آذین، پلاک ۴
روزهای کاری: شنبه تا چهارشنبه
ساعت کاری: 8:30 تا 15:30
تلفن: 22029336 (021)، 22029337 (021)، 22058453 (021)، 22051255 (021)، 22051256 (021)

آخرین به‌روزرسانی: 1397/06/05

[تعداد: 22    میانگین: 3.3/5]
3 پاسخ
  1. امید ممجدی
    امید ممجدی says:

    سلام بلیط تهران به بانکوک را باهواپیمایی قطر گرفتم رفت حدود ۶ ساعت و برگشت ۲ ساعت میخواستم بدونم که قطر ویزای ترانزیت فرودگاهی میخواهد ممنون

    پاسخ
    • احمد شریفی
      احمد شریفی says:

      سلام، وقت بخیر
      در صورتی که توقف در فرودگاه قطر، بیشتر از 12 ساعت باشه، باید ویزای ترانزیت بگیرید.
      باتوجه به این‌که توقف شما در فرودگاه قطر کمتر از 12 ساعته، نیازی به گرفتن ویزای ترانزیت نیست.
      سفر خوبی داشته باشید 🙂

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *