اخذ ویزای هنگ کنگ

اخذ ویزای هنگ کنگ
مراحل + مدارک + قیمت + فرم ویزا هنگ کنگ5 min read

ویزای هنگ کنگ از مواردیست که برای سفر به این منطقه نیاز دارید. هنگ کنگ منطقه‌ای خودمختار است که جزئی از کشور چین است و برای اخذ ویزای هنگ کنگ باید از طریق سفارت چین اقدام کرد.

اخذ ویزا

ویزای توریستی هنگ کنگ

برای سفر به هنگ کنگ با هدف گردشگری، باید ویزای توریستی هنگ کنگ را بگیرید که البته کمی زمان‌بر است؛ اخذ ویزای عادی هنگ کنگ ممکن است تا 60 روز کاری زمان ببرد و اخذ ویزای فوری آن نیز شاید تا 45 روز کاری طول بکشد. ما در تراونر خدمات اخذ ویزای هنگ کنگ را ارائه می‌کنیم و سعی می‌کنیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن، مراحل اخذ ویزا را طی کنیم.

مراحل اخذ ویزای توریستی هنگ کنگ توسط تراونر

1- تماس با کارشناسان تراونر و گرفتن مشاوره (در صورت استفاده از موبایل، برای تماس روی دکمه‌ی قرمز تپ کنید).

2- تحویل مدارک به آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، مقابل مطهری، کوچه سوم یوسف‌آباد، پلاک 15

نکته: پس از تحویل مدارک، رسید مدارک به شما داده می‌شود.

3- واریز هزینه‌ی اخذ ویزا به شماره کارت زیر به نام شرکت ایرانیان جورنی پارس (بانک پاسارگاد)

5022-2970-0004-4177

نکته: لطفا قبل از تحویل مدارک، از واریز وجه خودداری کنید.

4- تماس همکاران ما با شما بعد از 45 تا 60 روز کاری (با توجه به نوع ویزا) و اعلام نتیجه

هزینه‌ی صدور ویزای هنگ کنگ با تراونر

در جدول زیر قیمت انواع ویزای هنگ کنگ که تراونر برای اخذ آن اقدام می‌کند، مشخص شده است.

نوع ویزا زمان تحویل هزینه مدارک مورد نیاز
عادی 7 تا 14 روزه(تا 2 بار ورود) تا 60 روز 155 دلار یا معادل ریالی آن اسکن گذرنامه+عکس+گواهی اشتغال+گواهی تمکن مالی+رزرو بلیط هواپیما و هتل
فوری 7 تا 14 روزه تا 45 روز 270 دلار یا معادل ریالی آن اسکن گذرنامه+عکس+گواهی اشتغال+گواهی تمکن مالی+رزرو بلیط هواپیما و هتل

زمان تحویل ویزای هنگ کنگ

نتیجه‌ی درخواست ویزای هنگ کنگ، بعد از 45 تا 60 روز کاری (با توجه به نوع ویزا) اعلام می‌شود.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی هنگ کنگ

برای گرفتن ویزای توریستی هنگ کنگ باید مدارک زیر را آماده کنید و بعد از آن برای اخذ ویزا اقدام کنید. در صورتی که نمی‌خواهید شخصا درگیر مراحل طولانی اخذ ویزای هنگ کنگ شوید، کارشناسان تراونر می‌توانند مراحل درخواست ویزا را برای شما انجام دهند.

۱. تکمیل فرم ویزای هنگ کنگ به زبان انگلیسی یا چینی (دانلود فرم ویزای هنگ کنگ)

۲. گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار و اسکن رنگی آن

۳. دو قطعه عکس ۶ در ۴
– عکس باید رنگی و با پس‌زمینه سفید، بدون لبخند، کلاه و عینک باشد.
– عکس‌ها نباید با عکس پاسپورت یکی باشد.
– عکس‌ها باید کاملا تمام‌رخ باشد و در آن‌ها سر و گردن نچرخیده باشد.
– در عکس آقایان گوش‌ها باید مشخص باشد.

۴. گواهی اشتغال به کار
– گواهی اشتغال به کار باید به زبان انگلیسی، روی سربرگ انگلیسی و دارای مهر انگلیسی باشد.
– در گواهی اشتغال به کار باید سِمَت، تاریخ شروع به کار و میزان حقوق شما به دلار ذکر شده باشد.

گواهی اشتغال به کار انگلیسی

5. گواهی تمکن مالی به مبلغ حداقل 5000 دلار به زبان انگلیسی یا چینی
– گواهی تمکن مالی باید از بانک اخذ شود

نمونه نامه تمکن مالی انگلیسی بانک آینده

نمونه نامه تمکن مالی انگلیسی بانک آینده

6. اصل بلیت رفت‌وبرگشت به هنگ کنگ

7. تاییدیه رزرو هتل

8. در صورت سفر با خانواده، کپی شناسنامه ترجمه شده‌ی (زبان انگلیسی یا چینی) سرپرست خانواده الزامیست.

برای گرفتن ویزای هنگ کنگ این چند نکته را فراموش نکنید:

۱. با ویزای توریستی هنگ کنگ می‌توانید از 7 تا 14 روز در این شهر بمانید.

۲. با ویزای توریستی هنگ کنگ نمی‌توانید در این شهر کار کنید یا مشغول به تحصیل شوید.

3. در صورتی که می‌خواهید بیش از زمان مجاز در هنگ کنگ بمانید، باید 7 روز پیش از پایان ویزای هنگ کنگ درخواست خود برای تمدید ویزا را ثبت کنید.

4. با وجود تلاش تراونر برای اخذ ویزای هنگ کنگ، به این نکته توجه کنید که صدور ویزا تنها به نظر سفارت چین بستگی دارد.

در صورت اقدام برای اخذ ویزا از طریق تراونر، آیا حضور شما در سفارت لازم است؟

خیر، برای گرفتن ویزای هنگ کنگ نیازی به حضور شما در سفارت نیست.

چرا ویزای توریستی هنگ کنگ با تراونر؟

– شما تنها مدارک را به تراونر تحویل می‌دهید و تمام مراحل درخواست ویزای هنگ کنگ توسط تراونر انجام می‌شود.

– با سپردن فرآیند درخواست ویزای هنگ کنگ به تراونر، در وقت‌تان صرفه‌جویی می‌کنید.

– در صورتی که نقصی در مدارک شما وجود داشته باشد، کارشناسان ما پیش از درخواست ویزا، از شما می‌خواهند مدارک‌تان را کامل کنید تا شانس‌تان برای اخذ ویزا هنگ کنگ افزایش یابد.

استاندارد مدارک برای اخذ ویزا توریستی هنگ کنگ:

استاندارد مدارک ویزای هنگ کنگ

آدرس سفارت‌خانه یا کنسول‌گری چین در ایران کجاست؟

سفارت‌خانه چین در تهران

شهرتهران، خیابان شهید موحد دانش (اقدسیه)، روبروی آتش نشانی.
روزهای کاری: از یکشنبه تا پنج‌شنبه
ساعت کاری: 8:30 تا 12:30 و 14:30 تا 16:30
تلفن: ۲۲۲۹۱۲۴۱ (021)

[تعداد: 4    میانگین: 4.8/5]
برق و ICT خوندم. وبلاگ‌نویسی رو دوست دارم و خوندن وبلاگ هم جزو علائقمه. به صورت خیلی آماتور کوهنوردی می‌کنم و مسابقات بسکتبال NBA رو هم دنبال می‌کنم. مثل خیلی از مردم موسیقی گوش می‌دم و فیلم می‌بینم. تکنولوژی، کتاب و پادکست هم برام جذابه.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


زودتر از دیگران از پیشنهادهای ویژه ما مطلع شوید.