ویزای توریستی کانادا

اخذ ویزای کانادا
مراحل + مدارک + قیمت + فرم ویزا کانادا

چون کشور کانادا در ایران سفارت ندارد، ویزای کانادا را باید از طریق VAC‌ها از طریق سفارت کانادا در ترکیه انجام داد. مراحل اخذ ویزای کانادا را به تراونر بسپارید تا نگرانی درباره‌ی ویزای خود نداشته باشید و مشاوران ما در هر لحظه راهنمایی‌تان کنند.

اخذ ویزا

ویزای توریستی کانادا

شاید گرفتن ویزای کانادا بدون دعوت‌نامه برای شما بسیار سخت باشد اما با فرستادن مدارک و شرح کامل برنامه‌ی سفر خود به کانادا برای تراونر، شانس بالایی برای اخذ ویزای کانادا پیدا می‌کنید. اما باید بدانید که گرفتن ویزا هیچ‌گاه قطعی نیست و بستگی به سفارت کانادا، مدارک کامل و موارد دیگر دارد. اگر دعوت‌نامه نداشته باشید باید از شرکت‌های مسافرتی کانادایی دعوت‌نامه بگیرید که آن‌ها هزینه‌ای جدا برای این کار می‌گیرند. تراونر با آژانس‌های معتبر کانادایی در ارتباط است و شما این مبلغ را به تراونر پرداخت می‌کنید.
بهترین ویزای توریستی همان Visitor visa است که برای بازدید و گردش در کانادا صادر می‌شود. این ویزا 5 ساله است و 180 روز اعتبار دارد.

مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا توسط تراونر

1- تماس با کارشناسان تراونر و گرفتن مشاوره (در صورت استفاده از موبایل، برای تماس روی دکمه‌ی قرمز تپ کنید).

2- تحویل مدارک به آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، مقابل مطهری، کوچه سوم یوسف‌آباد، پلاک 15

نکته: پس از تحویل مدارک، رسید مدارک به شما داده می‌شود.

3- واریز هزینه‌ی اخذ ویزا به شماره کارت زیر به نام شرکت ایرانیان جورنی پارس (بانک پاسارگاد)

5022-2970-0004-4177

نکته: لطفا قبل از تحویل مدارک، از واریز وجه خودداری کنید.

4- تماس همکاران ما با شما بعد از 3 تا 90 روز کاری و اعلام نتیجه

هزینه‌ی صدور ویزای کانادا با تراونر

هزینه‌ی صدور ویزای کانادا به شرح زیر است:

نوع ویزا هزینه
ویزای مولتی عادی برای کسانی که دعوت‌نامه دارند 420 دلار کانادا
ویزای مولتی عادی برای کسانی که دعوت‌نامه ندارند 1200 دلار آمریکا

1. برای کسانی که دعوت‌نامه دارند مبلغ 420 دلار کانادا که شامل هزینه‌ی پرکردن فرم، واریز فیش و گرفتن وقت است.

2. برای کسانی که دعوت‌نامه ندارند، مبلغ 1200 دلار آمریکا که شامل گرفتن وقت، واریز فیش سفارت، پر کردن فرم دعوت‌نامه از شرکت کانادایی و کارمزد آژانس است.

3. این ویزا 10 ساله است اما چون پاسپورت ایرانیان 5 سال اعتبار دارد، این ویزا 5 ساله صادر می‌شود. ویزای کانادا بستگی به مدت اعتبار پاسپورت شما دارد.

4. ویزای کانادا یک‌بار ورود (سینگل) نیز وجود دارد که تراونر اقدامی برای اخذ آن انجام نمی‌دهد.

گرفتن ویزای کانادا به این معنی نیست که شما اجازه‌ی ورود به خاک کشور کانادا را دارید، بلکه باید هنگام ورود به سوالات افسر کانادایی پاسخ دهید تا او به شما اجازه‌ی ورود دهد.

زمان تحویل ویزای کانادا

نتیجه‌ی درخواست ویزای کانادا بعد از 3 تا 90 روز کاری (با توجه به نوع ویزا) اعلام می‌شود.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی کانادا

1. اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار، به انضمام کلیه‌ی پاسپورت‌های قدیمی که در آن‌ها ویزا درج شده است.

2. یک قطعه عکس جدید 4.5 / 3.5 رنگی با زمینه‌ی سفید

3. ترجمه‌ی شناسنامه

4. ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتماً گواهی اشتغال به تحصیل‌شان نیز ترجمه شود)

5. تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه

6. مدارک مالی، شامل نامه‌ی تمکن مالی بانک به زبان انگلیسی و مهر شده با مهر امور بین الملل بانک، به همراه گردش چهار ماهه حساب، که نشان دهنده‌ی درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده‌ی بلند مدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل، و اجاره‌نامه دارید نیز باید مدارک‌شان را ارائه دهید (نامه تمکن مالی و ریزپرینت 4 ماه آخر تنها یک ماه اعتبار دارد)

7. ترجمه اسناد ملکی

8. مدارک شغلی:

کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر، مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر، و ترجمه حکم کارگزینی، شرکت در روزنامه‌ی رسمی، ترجمه‌ی لیست بیمه و فیش حقوقی» آگهی تصمیمات «و» آگهی تغییرات «،» آگهی تأسیس «

کارفرمایان: ترجمه 2 ماه آخر کارمندان، ترجمه‌ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت، و ریزپرینت 4 ماه آخر به لاتین

تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه‌ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه

پزشکان: ترجمه پروانه دائم طبابت، کارت نظام پزشکی، ترجمه پروانه مطب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه

مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت
کارخانه‌داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه

بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود)

9. دعوت‌نامه: شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت، و هرگونه موارد مرتبط دیگر،
دعوت‌نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر ثبت (Notary Public ) برسد.

10. مدارک فرد دعوت کننده: ارائه کارت شهروندی Canadian Citizenship Card پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی Canadian Birth Certificate یا کارت اقامت PR CARD از سوی فرد دعوت کننده الزامی‌ست. همچنین، سایر مدارک فرد دعوت کننده، شامل گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه های مالیاتی Notice of Assessment، و فرم‌های T4 یا T1 تأثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند.

در صورت نداشتن دعوت‌نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت برای اخذ ویزای کانادا الزامی‌ست.

11. ترجمه رضایت‌نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند (رضایت‌نامه باید از سوی کسی باشد که آنها را همراهی نمی‌کند)

برای گرفتن ویزای کانادا این چند نکته را فراموش نکنید:

۱. تمام مدارک فارسی باید به انگلیسی ترجمه شود. دعوت‌نامه نیازی به تایید رسمی ندارد اما اگر سفارت از شما خواست، آن را رسمی کنید.

۲. هزینه دریافت ویزا کانادا به صورت آنلاین، حتما باید با مسترکارت، ویزاکارت یا کارت‌های معتبر خارجی پرداخت شود.

۳. ویزای الکترونیک کانادا ۵ سال معتبر است و با این ویزای کانادا شما می‌توانید ۱۸۰ روز در این کشور اقامت داشته باشید.

4. اگر سفارت پاسپورت شما را برای بررسی‌های بیشتر خواست، به احتمال زیاد ویزای شما قطعی شده است. شما می‌توانید از خدمات پیک‌آپ ویزا برای این‌ کار استفاده کنید.

5. در مدارک ویزای کانادا همراه با تاییدیه شغلی، یک تاییدیه مرخصی 15 روزه هم باشد.

6. اخذ ویزای کانادا از 3 روز تا 3 ماه ممکن است زمان ببرد.

7. هزینه‌ی ویزای کانادا برای افراد زیر 14 سال، 20 دلار کمتر از بزرگسالان است و این افراد، نیازی به انگشت نگاری ندارند.

8. با وجود تلاش تراونر برای اخذ ویزای کانادا به این نکته توجه کنید که صدور ویزا تنها به نظر سفارت کانادا بستگی دارد.

در صورت اقدام برای اخذ ویزا از طریق تراونر، آیا حضور شما در سفارت لازم است؟

خیر، کانادا در ایران سفارت ندارد.

چرا ویزای توریستی کانادا با تراونر؟

1. از آنجایی که تراونر با معتبرترین آژانس‌های مسافرتی کانادایی همکاری دارد، دیگر لازم نیست نگران پیدا کردن آژانس مسافرتی کانادایی و ایرانی معتبر برای دریافت دعوت‌نامه ویزای کانادا باشید.

2. با خیال راحت‌تری به سایر کارهای مربوط به سفرتان می‌رسید و در زمان صرفه‌جویی خواهید کرد.

3. در صورت نداشتن دعوت‌نامه لازم نیست برای دریافت اصل دعوت‌نامه مبلغ زیادی را بپردازید. کارگزاران ما در کانادا و ایران دعوت‌نامه‌ی اصل را برای شما دریافت خواهند کرد.

4. تراونر از ابتدا و در تمام مراحل اخذ ویزای کانادا شما را در جریان روند دریافت ویزای‌تان قرار می‌دهد.

استاندارد مدارک برای اخذ ویزا توریستی کانادا:

روی عکس کلیک کنید

نمونه نامه تمکن مالی انگلیسی بانک آینده

استاندارد مدارک ویزای کانادا

آدرس سفارت‌خانه یا کنسول‌گری کانادا در ایران کجاست؟

کانادا در ایران سفارت‌خانه ندارد.

سفارت‌خانه کانادا در آنکارا

شهر:  Aziziye Mahallesi, Ahenk Sk. No:1, 06690 Çankaya/Ankara, Turkey
روزهای کاری: دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 تا 16
جمعه‌ها 8 تا 12:30
تلفن: 4092700(312) 90+

[تعداد: 20    میانگین: 3.7/5]
2 پاسخ
    • امیرحسین سربیشه
      امیرحسین سربیشه says:

      سلام
      خیر، تراونر فقط برای اخذ ویزای توریستی کانادا اقدام می‌کنه
      ممنون و موفق باشید

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

زودتر از دیگران از پیشنهادهای ویژه ما مطلع شوید.