ویزا توریستی ایتالیا

اخذ ویزای کره جنوبی
مراحل + مدارک + قیمت + فرم ویزا کره جنوبی5 min read

اخذ ویزای کره جنوبی کمی متفاوت از اخذ ویزای سایر کشورها است و شما نمی‌توانید شخصاً برای دریافت آن اقدام کنید. برای ورود به کره جنوبی باید گذرنامه‌ای معتبر، صادر شده توسط سفارت کره یا دفاتر کنسولی در کشور خود داشته باشید. دریافت ویزای توریستی کره جنوبی فقط از طریق آژانس‌های مسافرتی که مشخصات آن در سایت سفارت آمده قابل انجام است. خوشبختانه مجموعه ما با همکاری شرکت ایران‌دوستان، کارگزار رسمی اخذ ویزای کره جنوبی در لیست سفارت قرار دارد و می‌توانید از طریق تماس با ما تمام مراحل اخذ ویزا را به ما بسپارید.

نکته: موجودی حساب بانکی شما تاثیر زیادی در دریافت ویزا کره جنوبی دارد پس تا حد امکان موجودی حساب خود را افرایش دهید. هنگام ورود به کره حتما برگه رزرو هتل را همراه داشته باشید زیرا مامورین مرزی کره رزرو هتل شما را با هتل چک می کنند و در صورت نداشتن رزرو امکان دارد از ورود شما به کشور کره جنوبی جلوگیری نمایند.

اخذ ویزا

مراحل اخذ ویزای توریستی کره جنوبی توسط تراونر

1- تماس با کارشناسان تراونر و گرفتن مشاوره (در صورت استفاده از موبایل، برای تماس روی دکمه‌ی قرمز تپ کنید).

2- تحویل مدارک به آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، مقابل مطهری، کوچه سوم یوسف‌آباد، پلاک 15

نکته: پس از تحویل مدارک، رسید مدارک به شما داده می‌شود.

3- واریز هزینه‌ی اخذ ویزا به شماره کارت زیر به نام شرکت ایرانیان جورنی پارس (بانک پاسارگاد)

5022-2970-0004-4177

نکته: لطفا قبل از تحویل مدارک، از واریز وجه خودداری کنید.

4- تماس همکاران ما با شما بعد از 7 تا 10 روز کاری (با توجه به نوع ویزا) و اعلام نتیجه

هزینه‌ی صدور ویزای کره جنوبی با تراونر

هزینه‌ی صدور ویزای توریستی کره جنوبی برای هر نفر 240 دلار و هزینه‌ی ویزای فوری 300 دلار است.

زمان تحویل ویزای کره جنوبی

نتیجه‌ی درخواست ویزای کره جنوبی بعد از 7 تا 10 روز کاری اعلام می‌شود.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی کره جنوبی

1. پر کردن فرم ویزای کره جنوبی

2. نامه تعهد ایران دوستان

3. برنامه سفر (برنامه سفر باید دقیق باشد)
* برنامه سفر نباید مبهم باشد زیرا دلیل ریجکت شدن خیلی از ویزاها قانع کننده نبودن برنامه سفر بوده است.

4. اصل و کپی صفحه اول گذرنامه (گذرنامه باید بیش از ۷ ماه اعتبار داشته باشد.)

5. دو قطعه عکس رنگی 4*3
* عکس‌ها باید تمام رخ، با زمینه سفید، بدون عینک، بدون لبخند و حتماً جدید باشند. در عکس کاملا به روبرو نگاه کنید.

6. ترجمه انگلیسی شناسنامه و کارت ملی

7. ارائه کپی از ویزاهای معتبر
* مثلاً اگر قبلاً ویزای شنگن داشته‌اید کپی آن را همراه با مدارک ارائه دهید.

8. روزنامه رسمی یا گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب با ترجمه انگلیسی

9. گواهی تمکن حساب بانکی (حداقل 40 میلیون تومان برای هر متقاضی)

10. ضمانت‌نامه بانکی یا چک رمزدار بابت بازگشت از سفر در وجه شرکت اقدام کننده ویزا
* مبلغ چک بسته به مدارک شما متغیر است.

11. رزرو قطعی هتل الزامی است.
* برای دریافت ویزا کره جنوبی شما نیازمند به رزرو قطعی هتل (واچر هتل) هستید. فقط فراموش نکنید این رزرو را از سایت بوکینگ انجام ندهید چون عموماً رزرو هتل‌ها در بوکینگ قطعی نیستند.

نکات مهمی که برای گرفتن ویزای کره جنوبی باید به آن توجه داشته باشید:

1- چنانچه زوج هستید یا قصد سفر به صورت خانوادگی را دارید ارائه کپی از صفحه اول و دوم شناسنامه اعضاء و کپی سند ازدواج برای همسر ضروری است.

2- ویزای یک ماهه توریستی 3 ماه اعتبار دارد.

3- مدت زمان اخذ ویزا ۷ تا ۱۰ روز کاری می‌باشد.

4- مدارک دریافتی و هزینه ویزا (دلار آمریکا) بصورت نقدی موقع تحویل مدارک دریافت و تحویل سفارت داده می‌شود و غیر قابل بازگشت است.

5- ممکن است علاوه بر مدارک قید شده جهت اخذ ویزای کره جنوبی بسته به تشخیص بخش کنسولی سفارت و نوع ویزای متقاضی، مدارک دیگری نیز درخواست شود.

6- موجودی حساب بانکی شما تاثیر زیادی در دریافت ویزا کره جنوبی دارد پس تا حد امکان موجودی حساب خود را افرایش دهید.

7- هنگام ورود به کره حتما برگه رزرو هتل را همراه داشته باشید زیرا مامورین مرزی کره، برگه رزرو هتل را با هتل چک می‌کنند و در صورت نداشتن رزرو امکان دارد از ورود شما به کشور کره جنوبی جلوگیری نمایند.

در صورت اقدام برای اخذ ویزا از طریق تراونر، آیا حضور شما در سفارت لازم است؟

خیر، برای گرفتن ویزای کره جنوبی نیازی به حضور شما در سفارت نیست.

چرا ویزای توریستی کره جنوبی با تراونر؟

برای اخذ ویزای کره جنوبی نمی‌توانید به تنهایی اقدام کنید و حتما‍ً باید از طریق آژانس‌های طرف قرارداد با سفارت کره جنوبی باشد. خوشبختانه تراونر کارگزار رسمی در سایت سفارت کره جنوبی است.

با خیال راحت‌ می‌توانید به سایر کارهای سفرتان برسید و در زمان شما صرفه‌جویی می‌شود.

شما فقط مدارک را تحویل می‌دهید و پر کردن فرم‌ها و انجام سایر مراحل به عهده ما خواهد بود.

تراونر از ابتدا و در تمام مراحل اخذ ویزای کره جنوبی شما را در جریان روند دریافت ویزای‌تان قرار می‌دهد.

استاندارد مدارک برای اخذ ویزا توریستی کره جنوبی:

استاندارد مدارک لازم برای ویزای کره جنوبی

آدرس سفارت‌خانه کره‌جنوبی در ایران کجاست؟

سفارت‌خانه کره‌جنوبی در تهران

ميدان ونک، خيابان شيخ بهائی شمالی، کوچه دانشور غربی، شماره 2
روزهای کاری: یکشنبه الی پنجشنبه (بجز تعطیلات رسمی ایرانی)
ساعت پذیرش متقاضیان ویزا: 08:00 الی 12:00 صبح و 13:00 الی 15:00 بعدازظهر
تحویل گذرنامه ها: 1 الی 2 روز کاری
تلفن: 4-88054900 ( 021)
فکس:  88054899 ( 021)
صندوق پستی: 3581-11155

[تعداد: 22    میانگین: 4.3/5]
کارگرداني انیمیشن خوندم و شيفته‌ي كتاب‌هاي دن براوون‌ام. عاشق یادگیری‌ام و از آموزش دانسته‌هام لذت می‌برم. همیشه برای پیدا کردن راه‌حل‌های تازه و جدید آماده‌ام و با یکنواختی جور نیستم. کمک به دیگران و مفید بودن قشنگ‌ترین حس برامه. حساسیت ندارم چه کاری بهم سپرده می‌شه اما برام خیلی مهمه اون کار دقیق و درست انجام بشه. تیراندازی جزو علاقه‌هامه و دارم سعی می‌کنم به سطح حرفه‌ای برسم.
4 پاسخ
  1. اسماعیل
    اسماعیل says:

    من میخام برم کره پول دادم به یه مسافر پران ریجکت شدم البته نمیدونم راست میگه یا نه شما میتونید برام ویزا بگیریدهرچقدر هزینه اش باشه میدم

    پاسخ
    • فرزانه سروی
      فرزانه سروی says:

      سلام دوست عزیز
      اگر رابط شما از طریق سفارت اقدام کرده باشه ریجت شدن رو به دو حالت اطلاع می‌دن. یا در پاسپورت شما مهر ریجکت می‌خوره و یا نامه‌ می‌دن که شما می‌تونید از این دو حالت متوجه ریجکتی خودتون بشید.
      درباره قسمت دوم سوالتون و با توجه به اینکه شما یک بار ریجکت شدید بهتر فعلا اقدام نکنید چون خیلی بعیده که با درخواست ویزاتون موافقت بشه. معمولا بین دو اقدام باید حداقل 6 ماه فاصله باشه که با شرایط جدید و سختگیری سفارت حتی گاهی بعد از این بازه زمانی باز هم با درخواست ویزا موافقت نمی‌شه.

      پاسخ
  2. ..
    .. says:

    سلام

    حداقل میزان حساب بانکی واسه ی ویزای کره جنوبی چقده؟

    و نوع سفر هم توی قیمت ویزا و بلیط تاثیری داره؟

    اگه سنمون زیر18سال باشه فقط به رضایت کتبی والدین احتیاجه؟

    پاسخ
    • فرزانه سروی
      فرزانه سروی says:

      سلام دوست عزیز
      * حداقل میزان حساب بانکی 40 میلیون تومان اعلام شده که این رقم به معنی اطمینان کامل نیست. پیشنهاد می‌کنیم برای اطمینان بیشتر رقمی بیش از 40 میلیون را در نظر بگیرید.
      * قیمت بلیط ثابت هستش ولی قیمت ویزا بسته به نوع ویزا متفاوت هستش. توریستی عادی، توریستی فوری و …
      * اگر زیر 18 سال باشید به رضایت نامه کتبی والدین و اگر مشمول خدمت سربازی هم باشید باید از اداره نظام وظیفه عمومی برای خروج از کشور مجوز کتبی بگیرید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

زودتر از دیگران از پیشنهادهای ویژه ما مطلع شوید.